top of page
Født og opvokset i Hammelev Sogn i Sønderjylland. Han blev optaget på Musikalsk Grundkursus i 2006 (MGK-SYD). Her har han været godt engageret i musiklivet i det lokale miljø både ved forskellige amatørsymfoniorkestre, brassbands samt en lang række solooptrædener i forbindelse med MGK-uddannelsen.
 
Jonas startede sine studier på Det Jyske Musikkonservatorium i 2009. Her har han studeret klassisk slagtøj på bachelor og kandidatuddannelsen. I 2019 debuterede Jonas som slagtøjssolist.
Jonas har i sine studieår blandt andet studeret hos professor Bernhard Wulff på Musikhochschule, Freiburg. Samt hos Prof. Peter Prommel, Detmold, Manel Ramáda, Valencia og Lennart Gruvstedt, Sverige.
Han vandt sin første solistkonkurrence som 16-årig ved Sønderjyllands Symfoniorkester og har efterfølgende vundet både solistkonkurrence ved Aarhus Symfoniorkester i 2013 og RAMA Wind band i 2015.
 
For tiden er beskæftigelsen en stilling som slagtøjslærer på Viborg Kulturskole. Han blev fastansat i august 2015. Jonas er også fast assistent ved Aarhus Symfoniorkester samt jævnlig benyttet assistent hos andre landsdelsorkestre og militærorkestre.
bottom of page